Wij

willen mooie verhalen creëren voor merken en bedrijven van elke omvang.

We brengen pixels tot leven om boeiende en interactieve visuele verhalen te vertellen.
Sinds 2000 vervaardigen we pixels met de wens om gepassioneerde films en boeiende visuele verhalen te maken om mensen op verschillende manieren met elkaar te verbinden
Door het inzetten van state of the art technologie gecombineerd met de magie van ‘film en TV-maken’ vertaald naar doeltreffende visuele communicatie in bewegend beeld en geluid.
Inspireer en verbind met de kracht van verbeelding!
Dit is wat we elke dag met passie doen!

We zijn idee-gedreven en werken met een sterke focus op design en gebruikers-ervaring.
Gevestigd in Almere verleggen we grenzen door niet alleen na te denken over uw merk, uw website of uw digitale marketing, maar ook over hoe alle digitale elementen van uw bedrijf samenwerken. Door middel van onze allerbeste technieken en op maat gemaakte groeiplannen beoordelen we digitale problemen en zetten we strategieën op die leiden tot commercieel succes.

We maken gepassioneerde films en boeiende visuele verhalen voor schermen van elk formaat.
Onze passie is verhalen vertellen en geloven echt dat het allemaal begint met geweldige inhoud.
Wij geloven dat de eerste indruk van een merk alles is. Door middel van boeiende contentmarketing kunnen we merkbekendheid opbouwen en een langdurige relatie met uw publiek opbouwen.
Bij Pixelthis helpen we bij het ontwikkelen van unieke, boeiende merkcontentmarketing die merk-bewustwording opbouwt, volgers vergaart en merkbehartiging cultiveert. Van creatieve copywriting, boeiende fotografie tot sociale en volledige videospots.

Onze passie is verhalen vertellen en we geloven echt dat merkbewustzijn en langdurige relaties beginnen met geweldige content.
Branding is een van de meest cruciale aspecten van elk bedrijf, groot of klein. Een effectief merk kan u een aanzienlijke voorsprong geven in de zeer competitieve markt van vandaag.
Bij Pixelthis waarderen we de creatieve identiteit van onze klanten en bieden we oplossingen die aansluiten bij hun strategische ambities.
We werken graag samen met jonge startups en collega-ondernemers om een 'indruk-wekkende' stem en visie te creëren. Ons bekwame team streeft ernaar om grote complexe problemen op te lossen die gevestigde merken helpen nieuwe verticale markten te doorbreken.

Nieuwe & betekenisvolle ervaringen in de digitale ruimte.
Wij zijn een multidisciplinaire creatieve studio op de kruising van kunst, design en technologie.
Ons doel is om geweldige ervaringen te leveren die ervoor zorgen dat mensen er over praten en die strategische waarde opbouwen voor merken, technologie, amusement, kunst en cultuur.
Het is niet genoeg dat we producties en producten maken die functioneren, die begrijpelijk en bruikbaar zijn. We moeten ook producten bouwen die vreugde en opwinding, plezier en plezier, en ja, schoonheid in het leven van mensen brengen.
Voorbeelden
Creatieve content & experiences
Story-driven en Story-living projects

Een kleine impressie van de mooie projecten die wij mogen maken.

Wij zijn een multidisciplinaire studio in Almere voor creatieve content en Brand-experience.
We werken enkel maar met zeer aardige en super getalenteerde mensen; zowel jonge en nieuwsgierige als gevestigde en doorgewinterde
en zijn in staat om elke vraag om te zetten naar een creatief multi-mediaal antwoord.

Enkele van onze gewaardeerde klanten