Impact sinds 2000

We

Creëren Geven Verbinden

  Leer ons kennen
A mind
is like a parachute;
it doesn't work
if it isn't open

We zijn een gedreven familie van zorgzame producers, creatieve cameramensen, codeer-muzikanten, technische moeders, strategische vrijgezellen en alles daartussenin. Allemaal werken we samen met één doel voor ogen: elke dag geweldige visuele ervaringen creëren die mensen raken, in beweging brengen en verbinden.
Unieke individuen van over de hele wereld die als één werken. Omdat werken als een team niet alleen beter en slimmer voelt, maar het is ook zeker een stuk leuker! Leer ons kennen en ontdek het zelf...

Creating impact inspiration positive change

We gebruiken onze creatieve vaardigheden en expertise om organisaties en bedrijven te helpen hun doelen te bereiken die zowel hun bedrijf als de samenleving ten goede komen en een positieve impact hebben op de wereld.

Wat volgens mij het belangrijkste ingrediënt van ons werk is, is dat wij geven (misschien wat te veel, maar we doen het toch ;-)
Het is die nooit eindigende drang om te geven; om werk dat creatief boven de rest uitsteekt, geven om werk dat effect heeft, maar ook geven om de wereld om ons heen, dat ons elke dag drijft om mooie projecten met impact te creëren.

Joost Buitenweg
Sinds 2000
Wij willen een indruk achterlaten en geen litteken.
Wij.

Wij weten dat goede communicatie onontbeerlijk is in het verbinden van mensen; aan elkaar, aan verhalen, aan merken.
Wij weten ook dat al onze projecten het gevolg zijn van menselijke relaties en dat het hierin gaat om samenwerken, versterken en geven.
En wij geloven in de creatieve kracht van onze verbeelding en nieuwe invalshoeken om steeds weer originele en intergrale verhalen te kunnen vertellen waar we trots op zijn.

Een kleine greep uit onze gewaardeerde klanten