Wij geven

Het gaat niet om de weg die je in slaat, maar om het spoor dat je na laat

#

We give a damn

Bij alles wat we doen, stellen we impact voorop. We zoeken altijd naar de juiste balans tussen people, planet en profit. We zijn ervan overtuigd dat we veranderaars nodig hebben om duurzame transities te versnellen en de wereld van morgen te bouwen. Een wereld waarin de status quo is gebaseerd op eerlijkheid, verantwoordelijkheid, duurzaamheid en inclusiviteit. Een wereld waarin schone energie, duurzame productie, transformatief onderwijs en culturele innovatie de norm zijn. Wij geloven dat dit alleen kan slagen met de juiste strategie en communicatie die mensen in de juiste richting beweegt.

Creating impact
Wij willen een indruk achter laten en geen litteken.
Wij zijn een Pledge1 company

We zijn een Pledge1-bedrijf omdat we geloven in geven.
We geven daarom een percentage van ons eigen vermogen, tijd, producten, diensten of winst aan goede doelen.
Van elke factuur bijvoorbeeld geven we een percentage aan een goed doel en onze opdrachtgevers mogen meebeslissen aan welk doel we het percentage van 'hun' factuur aan geven.

Sustainable Development

Daarnaast willen wij verandering teweegbrengen door 'teruggeven aan de gemeenschap' te intergreren in onze bedrijfscutuur.
Wij geloven dat het veranderende vermogen in de handen van het bedrijfsleven ligt als wij ons zien als 'a force for good'.
En wij zien het daarom als onze rol om gezamenlijk de rest van de wereld te motiveren om positieve verandering door te voeren en de SDG’s (Sustainable Development Goals) van 2030 te halen.

Er zijn geen passagiers op dit moederschip in de ruimte, we zijn allemaal de bemanning.
Een idee kan duizend mensen beïnvloeden, maar een idee dat effectief vertelt wordt kan de wereld veranderen.