; ; ;
  • PixelthisGirl
  • PixelthisDiamond
  • PixelthisRobber
  • PixelthisEye
Menu
PIXELTHIS - On screens of all shapes and sizes

Pixelthis

- creatieve producties

Bezoek ons op:
Wisselweg 33 1314 CB Almere, (FL) Nederland
Mail ons:
@ info
Bel ons:
+31 (0) 36 535 47 96

Route :

PixelthisLocation

Wat denken we wel ?
"Ik denk dat onze grootste kracht - en wellicht de sleutel tot ons werk - is dat we geven.
Het is die nooit aflatende drang om te geven, om werk;
dat creatief gezien boven de rest uit steekt,
om werk dat effect heeft,
om klanten,
maar ook om de wereld om ons heen
dat ons heeft geleid naar de plek waar we nu zijn"
// Joost Buitenweg (Oprichter Pixelthis)

Ons Verhaal

Wij zijn een
creatief Productiebureau
voor gepassioneerde
visuele communicatie

Ons Waarom

// 01 Wie zijn weOver ons Wie & Waarom


Wij

zijn een creatief productiebureau gespecialiseerd in effectieve producties.
Wij bedenken, creeren en lanceren gepassioneerde films, tot de verbeelding sprekende verhalen en interactieve projecten voor elk scherm.

Wij maken commercials;
omdat goede producten en goede merken een goed verhaal verdienen.
Wij maken 3D animaties;
omdat we werelden willen ontdekken die nog niet gebouwd zijn.
Wij maken 360 graden films;
omdat we altijd goed naar de wereld om ons heen willen kijken.
Wij maken Virtual en Augmented Reality;
omdat realiteit soms wat fantasie kan gebruiken.

Daarom bedenken wij
Daarom creeeren wij
Daarom lanceren wij

 

Pixel
[pik-suh l, -sel]
Het kleinste onderdeel waaruit een film of afbeelding is opgebouwd.
PICTURE THIS
[pik-cher] [th eez] /ðiz/
Een uitdrukking die mensen aanzet de ogen dicht te doen om een goede voorstelling te maken van het verhaal.
PIXELTHIS
[pik-suh l, -sel] [th eez] /ðiz/
Producent van creatieve content. Wat wij doen is; het verhaal voorstellen (Concept) en dat vervolgens vastleggen in pixels (Creatie) zodat anderen het ook kunnen zien (Contentmarketing).
Pixelthis-Words

 

Wat we doen

// 02 Wat doen weServices Wat & Hoe

Wij weten dat er leven zit in elke pixel...
Wij mixen onze creatieve verbeeldingskracht met de laatste technieken en combineren dat dan met het commercieel of strategisch perspectief van onze klanten om zo pixels te creëren die: verkopen, vertellen, uitleggen, reageren, verleiden...

Wij gebruiken verbeelding en de nieuwste technologie om leven in pixels te creeren en zo mensen op verschillende manieren te verbinden.

CONCEPT

In onze concepten zoeken we naar een idee dat klopt, een idee dat past bij het merk, de communicatie, de strategie en het budget.
Wij geloven zelfs dat een goed concept sterker kan zijn dan een feit...


Services:

Creative Brainstorms, Concepting, Strategische planning, Scripts, Scenario, Strategie, Formats, Creative Consultancy, Brand development en meer...

CREATIE

Als all-round en full-service mediabedrijf met eigen faciliteiten conceptualiseren, produceren en publiceren wij high quality video-content en crossmediaproducties.
Hierin koppelen wij onze creativiteit aan de communicatie- en marketingdoeleinden van onze klanten.


Services:

Interactieve video, Commercials, Promo, 2D & 3D animaties, Infographics, Explanimations, creatieve bedrijfsfilms, Instructie-films, Product-films, (bedrijfs) documentaire, Videoclip, (Concert)registraties, 360-graden-video, Virtual- & Augmented Reality, Radio-commercials, Voice-Overs, Design, alle soorten Mediaproducties, verschillende soorten films, Postproductie, en meer...

CONTENTMARKETING

Goede en creatieve content die gekoppeld wordt aan een effectieve marketingcampagne kan leads genereren, de verkoop bevorderen en zelfs de geloofwaardigheid van een heel merk opbouwen!


Services:

Media-inkoop, Media, Online, Broadcasting, Narrowcasting, radio, Monitoring, Mobile Advertising, SEA / SEO (Google), Social Media, Display Advertising, Mobile Advertising, Affiliate, E-mailmarketing


 

 


Wij

weten dat goede producties niet (alleen) het resultaat zijn van een uitbarsting van creativiteit, maar meer het resultaat zijn van de vreugde in het experimenteren en de buitengewone aandacht voor details.

We werken op de scheidslijnen van verschillende disciplines en sectoren om onze producties tot leven te brengen.
Wij streven naar een balans tussen: kunst en technologie, schoonheid en doel, visie en resultaat.

Wij werken op verschillende budgetaire niveaus en ons proces is ontworpen om zich aan te passen aan de producties, de strategie en distributie.

  

1. Meet & Discuss

Eerst gaan wij in een voorgesprek op zoek naar het doel van de productie. Wij doen dat via: WWWMD (Oftewel: Wie zegt Wat, tegen Wie, via welk Medium, met welk Doel?)

2. Concept & Development

Daarna gaan we op zoek naar de beste vorm voor de productie. Wanneer er geen concept is zullen we dit in deze fase gaan ontwikkelen. Verder; het ontwikkelen en bepalen van script, stijl, muziek, enzovoort.

A mind is like a parachute; it doesn't work if it isn't open.

In onze concepten zoeken we naar een idee dat klopt, een idee dat past bij het merk, de communicatie, de strategie en het budget.
Wij geloven zelfs dat een goed concept sterker kan zijn dan een feit...
Wij denken en produceren daarom graag helemaal mee vanaf het eerste idee tot de laatste pixel...
Wij werken in dit proces vaak samen met Marketingafdelingen van multinationals, reclame- marketing- en brandingbureau's.

Services: Creative Brainstorms, Concepting, Strategische planning, Scripts, Scenario, Strategie, Formats, Creative Consultancy, Brand development en meer...

3. Create & Design

Na fase 1 & 2 gaan we de productiefase in, waarin we alles gaan voorbereiden en produceren. Ontwikkeling van animaties, logo's, muziek, enzovoort. Creatieve en productionele invulling van script. Filmen & post-productie.

People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

Als all-round en full-service mediabedrijf met eigen faciliteiten conceptualiseren, produceren en publiceren wij high quality video-content en crossmediaproducties. Hierin koppelen wij onze creativiteit aan de laatste technieken en aan de communicatie- en marketingdoeleinden van onze klanten. Of wij nu een enkele of meerdere schakels in het proces zijn; het is onze aangeboren nieuwsgierigheid en onze passie dat maakt dat wij elke keer weer met volle overgave creatieve projecten kunnen invullen en afleveren.

Services: Interactieve video, Commercials, Promo, 2D & 3D animaties, Infographics, Explanimations, creatieve bedrijfsfilms, Instructie-films, Product-films, (bedrijfs) documentaire, Videoclip, (Concert)registraties, 360-graden-video, Virtual Reality, Radio-commercials, Voice-Overs, Design, alle soorten Mediaproducties, verschillende soorten films, Postproductie, en meer...

4. Launch

Na akkoord volgt de definitieve oplevering van het eindproduct, op een formaat naar keuze, en de uiteindelijke launch! Dit kan zijn op een website, social media kanalen, televisie, enzovoort.

Contentmarketing

Wanneer dit afgesproken is, rollen we de middelen volgens de opgestelde planning uit en starten we nu dus de feitelijke communicatie op. Tevens starten wij hier de contentmarketingcampagne, de inkoop op diverse kanalen, positionering enzovoort.

Marketing is not the art of finding clever ways to dispose of what you make. It is the art of creating genuine customer value.

Goede en creatieve content die gekoppeld wordt aan een effectieve marketingcampagne kan leads genereren, de verkoop bevorderen en zelfs de geloofwaardigheid van een heel merk opbouwen!
Als creatief partner kunnen wij (in samenwerking met diverse reclamebureau's en de marketingafdelingen van onze klanten) een afgestemde videomarketing-campagne ontwikkelen, die ervoor zorgt dat onze producties een krachtige marketingtool worden.

Services: Media-inkoop, Media, Online, Broadcasting, Narrowcasting, radio, Monitoring, Mobile Advertising, SEA / SEO (Google), Social Media, Display Advertising, Mobile Advertising, Affiliate, E-mailmarketing

5. Evaluate & Meassure

Uiteindelijk draait alles om het resultaat. Daarom zijn al onze producties meetbaar op inzet, effectiviteit, views, ROI, CTR, enzovoort. Optimale communicatie is een continu proces dat draait om: helderheid, planning, meten, evalueren en bijsturen.